AlbanianEnglishMacedonian

REGIONAL PLATFORM FOR ARTISANS

"Building competitiveness through cooperation and innovation: Accessing export markets for handicraft products"

Sot, në Gjilan, ATRC organizoi panairin e produkteve artizanale, të krijuara në kuadër të projektit ndërkufitar Kosovë-Maqedoni e Veriu

Sot, në Gjilan, ATRC organizoi panairin e produkteve artizanale, të krijuara në kuadër të projektit ndërkufitar Kosovë-Maqedoni e Veriut: Ndërtimi i konkurences permes inovacionit, i financuar nga Komisioni Evropian.
Zyrtarë komunal nga Gjilani, Kamenica, Vitia dhe Parteshi, me dhjetera artizan nga Regjioni i Gjilanit, perfaqësus të organizatave joqeveritare dhe media, u informuan në lidhje me aktivitetet qe i kanë paraprirë Panairit, kontributin e ATRC në profesionalizmin e produkteve, Platformen Online te shitjes, e cila do të jetë në funksion të plasimit të produkteve në tregun e brendshëm dhe me gjerë, nevojën e bashkëpunimit rajonal me artizanët nga Maqedonia e Veriut etj.


© European Union, 2019
The contents of this publication does not reflect the official opinion of the European Union.
Responsibility for the information and views expressed in the publication lies entirely with the author(s).

This website was created and maintained with financial support from the European Union, within the project "Building competitiveness through cooperation and innovation: Accessing export markets for handicraft products". Its contents are the sole responsibility of the project implementers – ZBK Creation, the Association Zenith and the Advocacy Training and Resource Center – and do not necessarily reflect the views of the European Union.